lauantai 28. marraskuuta 2015

Sylikissa

Henkilökunta on pop


Myrsky on tykästynyt henkilökuntaan. Suurin syy tähän lienee henkilökunnan avokätisyys mitä ruoan annosteluun yöaikaan tulee.


Henkilökunta on asiasta hieman hämillään. Ja ne Myrskyn kynnet tekevät tottumattomalle kipeää kun kissa oikein kunnolla sylissä leipoo.

Henkilökunta kysyikin minulta: "Pitääköhän minun muuttaa käyttäytymistäni sen suhteen koska se noin tuttavallisesti käyttäytyy? Antaa sille vähän körö köröä?"

"No ei todellakaan," minä vastasin.
"Tottutelet vaan ja ennen kaikkea olet saamastasi huomiosta iloinen." 

Translation: How to Keep Good Staff and Keep Them Happy.


maanantai 23. marraskuuta 2015

Myrskylle saaliita

Ja Minnalle myös!


Kuka se johtaa meidän perheen kaatotilastoa? Kenellä on eniten kaatoja tälle syksylle?
No Myrskyhän se on ehdoton ykkönen.


Koska tarkempi laskenta on vielä kesken, on epäselvää onko kakkosena henkilökunta vai Jalo. Ja täytyy muistaa että jahtikausi jatkuu vielä. Ylpeänä voin kuitenkin kertoa että minäkin pääsin listalle. Viikonloppuna sain hienon haukkukaadon meidän Jalolta.


Keli oli samankaltainen kuin kolme vuotta sitten kun ensimmäisen kerran ammuin hirven koiran seisontahaukusta. Vielä niitä hirviä juoksee ja meillä on yksi lupa käyttämättä.

Translation: Top Four.

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Tiikeriunet

Henkilökunta kysyy minulta:
"Voinko ottaa tiikeriunet?"

"Ai mitkä? Mitkä unet ne oikein ovat?"

Yhteiskuva tiikeristä ja henkilökunnasta on otettu lokakuussa.

"No kun tiikeri herätti minut tänäänkin jo kuudelta..."

Myrsky on jo kahtena aamuna mourunnut kuuden aikaan ja herätellyt meitä. Henkilökunta on noussut ylös ja antanut kissalle ruokaa jotta kissa ei herättäisi minua ja poikasta suotta liian aikaisin.

Sanomattakin selvää että lupa myönnettiin. Henkilökunta sai oikaisi itsensä sohvalle.

Translation: Sleep Tiger.

perjantai 13. marraskuuta 2015

Tulossa: Vasen koukku

Lauantaina on Boxing Night ja Suomen menestynein naisnyrkkelijä ottelee. Henkilökuntaa tämä matsi kiinnostaa, mutta mitä mieltä Myrsky on ottelusta?


"Mä sulle vasemman koukun näytän. Se on tässä."

Translation: Coming Up: Boxing Night.

perjantai 6. marraskuuta 2015

Kuinka kissaa silitetään?

Taas tulee vauvajuttua, pahoittelut siitä. (Mutta elämäni on nyt tätä!) Vauva on jo vuoden vanha, joten häntä ei voi enää virallisesti kutsua vauvaksi. Taapero nimityksestä en itse pidä, joten olkoon hän poikanen täällä blogissa.

Myrsky on suunnattoman kiinnostava poikasen mielestä. Olen yrittänyt kovasti opettaa hänelle kuinka kissaa silitetään. Silittämisen täytyy tapahtua nätisti. Ja rauhallisesti.


Lelukissalla on hyvä harjoitella. Pusunkin saa kissalle antaa. 


Mutta nenään kissaa ei saa tökkiä, eikä sieraimia saa kaivaa. (Oma nenä on sitten oma juttunsa.) Aivan naarmuitta ei näistä ohjeista huolimatta ole selvitty.

Minä en nähnyt tilannetta, kuulin vain kissan hyppäävän lattialle ja itkun. Kissan tekemä naarmu löytyi sitten poikasen kädestä. No, oppia ikä kaikki.

Translation: Live and Learn.